Voor ondernemers

Leestijd: 2 minuten
Foodtruck goedgekeurd

Bij RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken studenten, docenten en onderzoekers van Hogeschool Rotterdam – vanuit verschillende vakgebieden – samen met ondernemers aan technische innovaties voor haven en stad. Op de campus van RDM Rotterdam is hiervoor een leerwerkomgeving ingericht die lijkt op de praktijk en is voorzien van allerlei faciliteiten. Ook organiseert RDM CoE events die jongeren enthousiast maken voor een studie of baan in de techniek. Zo dragen wij bij aan innovatief en toekomstbestendig techniekonderwijs.

Wat doet RDM CoE voor jou als ondernemer?

Techniek is essentieel voor veel bedrijven in de regio Rotterdam en voor de maatschappij als geheel. Tegelijk is er al jaren een tekort aan (voldoende gekwalificeerd) technisch personeel. Hogeschool Rotterdam leidt jonge mensen op die beschikken over de ’21st century skills’ waar bedrijven behoefte aan hebben. RDM Centre of Expertise zorgt – met projecten en faciliteiten – voor de omgeving waarin studenten deze kunnen leren. Als ondernemer kun je bij ons terecht met je innovatievraag, je kunt gebruikmaken van alle technische faciliteiten op de campus en we helpen je graag aan een goede stagiair.

Wij vinden het heel belangrijk om met verschillende partijen samen te werken. En ook om de kennis die wij hebben opgedaan aan studenten over te dragen.

Martin Seiffers, Directeur AccendaLees meer

Samenwerking

Door samenwerking met RDM Centre of Expertise:

  • Breng je jouw innovatievraag verder door de frisse ideeën van studenten
  • Krijg je toegang tot de expertise van onze docenten en onderzoekers in meerdere disciplines
  • Werk je direct samen met studenten (jouw potentiële nieuwe werknemers)
  • Vind je die geschikte (afstudeer)stagiair
  • Kun je gebruikmaken van de labs en faciliteiten op de campus van RDM Rotterdam
  • Draag je bij aan beter techniekonderwijs

RDM CoE is jouw toegang tot het techniekonderwijs en -onderzoek van Hogeschool Rotterdam. Wij weten de weg binnen de hogeschool, kennen het onderwijsritme – met o.a. zijn projecten, minors en (afstudeer)stages – en helpen je graag verder.

Door samenwerking met het onderwijs maken wij kennis met goede studenten, onze potentiële nieuwe werknemers.

Ronald Dingemanse, Consultant RH MarineLees meer

Meer informatie

Wij werken graag samen met ondernemers en (technische) bedrijven in regio Rotterdam die werken binnen onze vakgebieden. Je kunt aansluiten bij een lopend project of zelf een nieuw project inbrengen. Wil je meer weten over (samenwerking met) RDM Centre of Expertise?

Of neem direct contact op met een medewerker binnen je vakgebied.

Je kunt uiteraard ook ons algemene nummer bellen of een e-mail sturen:

010 – 794 9292


Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief