Route

Leestijd: 1 minuut
Heijplaatstraat 23

RDM Centre of Expertise is gevestigd op de eerste verdieping in Droogdok, het oude hoofdkantoor van de RDM, op het volgende adres:

Heijplaatstraat 23 (ingang Academie van Bouwkunst)
3089 JB Rotterdam

De makkelijkste én leukste manier om vanuit de stad naar RDM Rotterdam te reizen is met de Waterbus.

Waterbus

Lijn 18 van de Waterbus vaart vanaf haltes Erasmusbrug, St. Jobshaven en Katendrecht naar Heijplaat-RDM. Deze snelle catamaran brengt je binnen 15 minuten naar de overkant en vaart twee keer per uur; aankomst op RDM is om :15 en :45 en vertrek vanaf RDM om :20 en :50. Er vaart ook een Waterbus (lijn 181) vanaf de Maasboulevard in Schiedam naar RDM. Zie hier de dienstregeling van beide lijnen. Je fiets kan gewoon mee aan boord. Vanaf de aanlegsteiger zie je rechts ingang Academie van Bouwkunst.

Plan je reis

Watertaxi

Watertaxi Rotterdam brengt je met de snelle watertaxi ook naar Heijplaat/RDM Rotterdam (92). Vanaf de aanlegsteiger zie je rechts ingang Academie van Bouwkunst.

Plan je reis

Openbaar vervoer

Vanaf bus/metrostation Zuidplein rijdt RET-buslijn 68 naar halte RDM Campus. De bus stopt voor Heijplaatstraat 23, ingang Academie van Bouwkunst.

Plan je reis

Routebeschrijving auto

  • Neem op de A15 (Ring Rotterdam Zuid) afslag 18: Heijplaat.
  • Volg bovenaan de afrit de borden Heijplaat / Havens 2250-2750.
  • Volg de borden Heijplaat/RDM Rotterdam, alsmaar rechtdoor op Reeweg en Waalhavenweg.
  • Sla niet linksaf bij het bord Heijplaat; dit is de afslag voor het dorp. Volg de borden RDM Rotterdam en rijd rechtdoor op de Droogdokweg (met de bocht mee naar rechts) richting Havens 2547-2619.
  • Na de volgende scherpe bocht naar rechts (Heijplaatweg) bevindt zich links parkeerterrein A. Je kunt hier (gratis) parkeren of verderop in de Heijplaatstraat. De ingang Academie van Bouwkunst (Heijplaatstraat 23) is vanaf het parkeerterrein ca. 100 meter lopen.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief