nieuws 26.03.2020 Overig

RDM Marktplaats

Leestijd: 1,5 minuut

Nu – als gevolg van het Coronavirus – het hbo-onderwijs in hoog tempo aan het digitaliseren is, willen we vanuit RDM CoE de docenten en studenten van Hogeschool Rotterdam hierbij zoveel mogelijk ondersteunen. We doen dit op het vlak waar onze kracht ligt, namelijk in verbinding met de praktijk en in het koppelen van partijen op het gebied van innovatieve kennis en kunde.

En daarbij hebben we jou, als ondernemer of bedrijfsmedewerker, hard nodig! Heb je zelf een idee of een goede praktijkcase, kun je een digitale gastles of kennisclip verzorgen, of heb je vragen op het gebied van (afstudeer)stages? Neem contact met ons op!

#durftevragen

Onze eerste oproep is #durftevragen. Denk je dat je het onderwijs op wat voor manier dan ook kunt helpen, stel dan vooral die vraag en laat ons weten wat je kunt betekenen. Dankzij ons netwerk zijn we een goede marktplaats en kunnen we vraag en aanbod – binnen en buiten de hogeschool – snel aan elkaar koppelen.
Neem contact op met RDM CoE

Stages en afstuderen

Veel vragen – van zowel studenten als bedrijven – hebben te maken met stages en afstuderen. Bureau Havenstages kan ook in deze tijd bemiddelen tussen stage- en afstudeerbedrijven en studenten. En specifiek óók voor opdrachten die op korte termijn, eventueel alvast op afstand, kunnen starten. Bij de ‘matchmaking’ kunnen we ook ondersteunen om dit digitaal/op afstand te doen.
Neem contact op met Bureau Havenstages

Praktijkcases

Bij het online brengen van het onderwijs is veel aandacht uitgegaan naar het kennisgestuurde onderwijs. Ook daarbij ontstaat al snel de behoefte een koppeling te maken met de dagelijkse beroepspraktijk, maar kan dit niet omdat bezoeken niet aan de orde zijn. RDM CoE zoekt daarom passende cases uit jouw praktijk, waarbij je als ondernemer of bedrijfsmedewerker ook bereikbaar bent voor toelichting en vragen – of zelfs begeleiding op afstand van (groepjes) studenten.
Neem contact op met RDM CoE

Gastlessen en kennisclips

Misschien wil je – ook in de huidige situatie – op afstand een gastles verzorgen, live of in de vorm van kennisclips? Het onderwijs is daar zeer mee geholpen!
Neem contact op met RDM CoE


Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief