nieuws 17.12.2019 Logistics & Mobility

Logistieke projecten in de prijzen

Leestijd: 0,5 minuten

Drie hogeschoolprojecten zijn in de prijzen gevallen tijdens de derde editie van Parels van Morgen, de jaarlijkse dag van KennisDC Logistiek die deze keer op de campus van RDM Rotterdam plaatsvond: TIP, Sharing Logistics en Synchro Maturity Model.

Logistieke Parel

Nieuw dit jaar was de prijs voor ‘Logistieke Parel’. Deze prijs wordt uitgereikt aan het initiatief waar bij uitstek het mes aan meerdere kanten snijdt; niet alleen kennisontwikkeling aan de onderzoekskant, maar ook aan de onderwijskant én in het logistieke werkveld. Acht projecten werden genomineerd, maar young professionals community Talent Innovatie Pool (TIP, op de hoofdfoto) is uiteindelijk de winnaar geworden. De jury vond dat de formule goed is uitgewerkt, veel personen en bedrijven daadwerkelijk helpt en bijdraagt aan innovatie. Ook zag de jury potentie voor een verdere landelijke uitrol. In Zuid-Holland starten in februari 2020 twee nieuwe rondes.

Inspiratieprijs

De projecten Sharing Logistics en Synchro Maturity Model wonnen allebei een inspiratieprijs, wat aangeeft dat de jury de projecten heeft beoordeeld als meest beloftevolle projecten.

Lees ook het verslag van de dag op de website van KennisDC Logistiek.


Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief