nieuws 05.03.2020 Logistics & Mobility

Even voorstellen: Team Phidippides

Leestijd: 1 minuut

Dit zijn ze: de jongens en meiden van Team Phidippides, dat in 2021 met twee voertuigen wil meedoen aan de Shell Eco-marathon. Vlak voor de officiële fotoshoot kregen zij hun teamkleding uitgereikt, met daarop onder meer sponsor ACE.

Triga en Quadriga

Team Phidippides bestaat weer uit twee teams, die aan twee verschillende voertuigen werken; de Triga III en de Quadriga III. Met deze voertuigen doen ze mee in twee klassen van de Shell Eco-marathon Europe. De Triga doet mee in de Prototypeklasse, waarin het de bedoeling is een zo zuinig mogelijk voertuig te creëren. De Quadriga doet mee in de Urban Conceptklasse, die gericht is op het stadsverkeer.

ACE

ACE is de linking pin tussen het automotive bedrijfsleven en onderwijs. Het stimuleren van innovatieve ontwikkelingen staat bij ACE hoog in het vaandel. Met deze gedachtegang sponsort ACE dan ook graag studententeams die hun focus hebben gericht op technologische ontwikkelingen.

Team Phidippides met Saskia Lavoo en Kees Slingerland van sponsor ACE

Sponsors gezocht

Heb je ook interesse om Team Phidippides te sponsoren (met uiteraard je bedrijfsnaam op het voertuig)? Neem contact op via [email protected]!

Fotografie: Erno Wientjes


Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief