Kennismaking haven

Wereldhavendagen 2017

Techniek is belangrijk voor de ontwikkeling van de Rotterdamse haven, de regio en de hele maatschappij. Daarom (mede) organiseren wij ook events die jongeren enthousiast maken voor een studie of baan in de techniek, introduceren wij ‘de haven’ bij onze studenten en stimuleren wij innovatief ondernemerschap. 

Key Events

Op RDM Rotterdam worden jaarlijks een aantal grote evenementen georganiseerd, zoals TECHxWORLD, het Future Flux Festival en (een programmaonderdeel van) de Wereldhavendagen. Hierbij staat de promotie van studeren en werken in de techniek bij een jonge doelgroep centraal, van kinderen in de bovenbouw van de basisschool en middelbare scholieren tot mbo-leerlingen en hbo-studenten. Jongeren kunnen tijdens deze events zelf aan de slag met de nieuwste technieken. Bekijk ook onze pagina met events.

Learners Community Port

Onze Learners Community Port heeft als doel (met name eerste- en tweedejaars) studenten van Hogeschool Rotterdam kennis te laten maken met de Rotterdamse haven en de Rotterdamse haven met onze studenten. Dit doen wij door activiteiten te organiseren op RDM Rotterdam, maar ook door op excursie te gaan naar bedrijven in de haven, zoals deze studenten van de opleiding Bedrijfseconomie:

Neem voor meer informatie over de Learners Community Port contact op met Daisy Hofman via [email protected] of 06 – 50 61 36 82.

Havenstagebemiddeling

Bedrijven zijn vaak op zoek naar goede stagiairs en studenten willen een goede stageplek. RDM CoE brengt vraag en aanbod bij elkaar, bemiddelt en zorgt voor een goede match tussen opdrachtgever en student. Neem voor meer informatie over havenstages contact op met Tineke Muller via [email protected] of 010 – 794 9223.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief