Havenstages

Leestijd: 1 minuut
Havenstages

RDM Centre of Expertise richt zich op de haven (en stad) van Rotterdam. Onderdeel van onze dienstverlening is ‘matchmaking’ tussen (technische) bedrijven in de haven en studenten van Hogeschool Rotterdam op het gebied van havenstages.

Voor bedrijven

Wij bemiddelen in principe voor de derde- en vierdejaars stage (afstudeerstage) van opleidingen in het technisch domein, maar wanneer bedrijven naast een technische student ook behoefte hebben aan bijvoorbeeld een economiestudent, kunnen wij deze aanvraag ook uitzetten binnen de hogeschool.

Is jouw bedrijf op zoek naar een goede stagiair? Of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over de mogelijke samenwerkingsvormen? Stuur dan een e-mail (met de vacature) naar [email protected] en we nemen snel contact met je op.

Voor studenten

Wij zoeken studenten van technische opleidingen bij de instituten EAS, IGO, RMI en CMI. Daarnaast merken wij dat er bij havenbedrijven ook studenten nodig zijn vanuit andere disciplines, dus ook als je bijvoorbeeld economie studeert kun je bij hen terecht.

Ben jij op zoek naar een goede, uitdagende stageplek bij een bedrijf in de Rotterdamse haven? Stuur dan een e-mail met je CV naar [email protected] en we nemen snel contact met je op.


Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief