Havenstages

Leestijd: 1 minuut
Havenstages

RDM Centre of Expertise richt zich op de haven (en stad) van Rotterdam. Onderdeel van onze dienstverlening is ‘matchmaking’ tussen (technische) bedrijven in de haven en studenten van Hogeschool Rotterdam op het gebied van havenstages.

Volg Bureau Havenstages op LinkedIn voor vraag & aanbod van nu.

Voor bedrijven

Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar een goede stagiair? Of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over de mogelijke samenwerkingsvormen? Wij bemiddelen voor de derde- en vierdejaars (afstudeer)stage van opleidingen in het technisch domein. Als je – naast een techniekstudent – ook behoefte hebt aan bijvoorbeeld een economiestudent, kunnen wij ook deze aanvraag uitzetten binnen de hogeschool. Stuur een e-mail (met de stage/afstudeervacature) naar [email protected] en we nemen snel contact met je op.

Voor studenten

Ben jij op zoek naar een goede, uitdagende stageplek bij een bedrijf in de Rotterdamse haven? Wij zoeken studenten van techniekopleidingen bij de instituten EAS, IGO, RMI en CMI. We merken dat er bij havenbedrijven ook studenten nodig zijn vanuit andere disciplines, dus ook als je bijvoorbeeld economie studeert kun je bij hen terecht. Stuur een e-mail met je CV naar [email protected] en we nemen snel contact met je op.

Presenteer jezelf

Natuurlijk wil jij ook een gave stageplek bij een leuk bedrijf. Maar hoe kom jij in beeld bij dat bedrijf? En hoe presenteer je jezelf – in eerste instantie – digitaal? Het begint met een goed LinkedIn-profiel. Maar ook een sollicitatievideo kan een goed idee zijn. Hoe jij zo optimaal mogelijk voor de dag komt, ontdek je op deze pagina.


Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief