Event 23.05.2019 Techniekpromotie

Rotterdam Port Intro

Leestijd: 1 minuut
Rotterdam Port Intro

De Jong Havenvereniging Rotterdam en RDM Centre of Expertise organiseren op 23 mei 2019 de derde editie van de Rotterdam Port Intro. Op deze dag koppelen we een student aan een (young) professional in de Rotterdamse haven. Zo krijgt de student een kijkje in de keuken en bedrijven komen in contact met jong talent. Na afloop van de dag is er een netwerkborrel voor alle studenten en deelnemende bedrijven. Deelname is gratis voor zowel bedrijven als studenten.

Bedrijven

Werk jij bij een haven(gerelateerd)bedrijf of een maritieme toeleverancier? Blok dan 23 mei in je agenda en deel je carrière voor één dag met een student tijdens de Rotterdam Port Intro 2019. Geef een student gedurende één dag een uniek kijkje in jouw keuken en sluit daarna gezellig aan bij de netwerkborrel met alle deelnemende studenten en bedrijven!

Studenten

Wil jij weten of werken in de haven iets voor jou is? Hoe start je eigenlijk een carrière in de haven? En wat voor banen zijn er te vinden? Laat je verrassen tijdens de Rotterdam Port Intro en ervaar een dag lang hoe het is om te werken bij een bedrijf in de Rotterdamse haven. Jij kiest met wie je een dag wilt meelopen, wij doen ons best om jou te plaatsen bij het bedrijf van jouw voorkeur.

Meer informatie en aanmelding

Doe jij dit jaar ook mee met de Rotterdam Port Intro – als bedrijf of als student?

Bezoek de website van Rotterdam Port Intro

Rotterdam Port Intro


Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief