Event 01.09.2017 Techniekpromotie

Missie RDM Festival

Leestijd: 1 minuut
Missie RDM Festival

Studenten en leerlingen uit regio Rotterdam, opgelet! Begin het nieuwe schooljaar goed of sluit je introductieweek af met Missie RDM… het Wereldhavenfestival! Zoals het hoort bij een festival stel je jouw eigen programma samen. Ga bijvoorbeeld zelf aan de slag met robots, stuur een drone aan met je hersenen of probeer een aquatic drone te laten botsen.

Tijdens het event kun je ook in gesprek met een aantal bijzondere jonge ondernemers op RDM Rotterdam. Marcus Rolloos van DEOdrive vertelt je alles over het gebruik van waterstof als energiebron. Gaurav Gerani is de oprichter van Skel-Ex en heeft een lichtgewicht pak ontwikkeld waardoor je fysiek sterker wordt. Zo houd je werken boven je hoofd bijvoorbeeld langer vol! En Ming Chan is een gepassioneerde ‘problem solver’ en oprichter van Genuin.engineering. Hij bedenkt niet voor de hand liggende oplossingen en heeft gewerkt voor bedrijven als Schiphol, TNT Post en Fokker.

Doen we ook nog een drankje en een dansje? Een festival zou natuurlijk geen festival zijn zonder en dus sluiten we de middag af met drinks & een dj. Het gehele festival door (van 12.00 tot 18.00 uur) kun je meedoen aan on- en offline missies. Lukt het je die missies te volbrengen dan maak je kans op één van de vier unieke Wereldhavendagen-Missie RDM longboards van Langplanck!

Kom je alleen, meld je aan via Facebook.

Kom je met je klas, stuur dan een e-mail.


Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief