Event 09.04.2018 - 10.04.2018 Overig

International Internet of Things Days Rotterdam

Leestijd: 1 minuut
IoT Days Rotterdam

Op maandag 9 en dinsdag 10 april vindt de Rotterdamse editie van de International Internet of Things Day 2018 plaats. Binnen deze dagen wordt een programma vol interessante onderwerpen, boeiende workshops en aansprekende keynotes aangeboden. De onderwerpen van de blokprogramma’s dit jaar zijn:

  • Humanizing IoT:  creative, intelligent and affective technologies
  • People make cities
  • Privacy & Security
  • Innovation of things: How disruptive is IoT?
  • Hackathon: Citythings

Het Internet verbindt niet alleen mensen, ook objecten worden opgenomen door het web. Het Internet of Things (IoT) brengt connectiviteit naar een nieuw niveau, maakt innovatie mogelijk, maar vraagt ook om exploratie, onderzoek en debat. Internet of Things Rotterdam biedt je een tweedaags inhoudelijk programma vol interessante onderwerpen, boeiende workshops en aansprekende keynotes. Het programma is gericht op ondernemers, beleidsmakers, experts, onderzoekers, docenten en studenten.

We nemen je mee langs vier centrale thema’s binnen IoT. Op maandagochtend 9 april starten we op de Wijnhaven 107 en gaan we in op Humanizing IoT: creative, intelligent and affective technologies, dat steeds vaker onderwerp van het publieke debat is. In de middag staan verstedelijking en IoT centraal in het programma People Make Cities. Ook de stad Rotterdam is continu in beweging. Dinsdag 10 april zijn we op RDM Rotterdam. In de ochtend starten we met het thema Privacy & Security, dat nog altijd hoog op de agenda van de branche staat nu de technologische ontwikkelingen steeds omvangrijker worden. In de middag duiken we in het thema Innovation of things: how disruptive is IoT? Wat zijn de nieuwste toepassingen en hoe gaan deze van invloed zijn op ons dagelijks leven?

Meld je gratis aan op www.iotrotterdam.nl

De Rotterdamse IoT-dagen zijn een productie van Kenniscentrum Creating 010 in samenwerking met Hogeschool Rotterdam, Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie, Willem de Kooning Academie en RDM Centre of Expertise.


Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief